متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
تاریخچه:
کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی در سال 1376 همزمان با تاسیس دانشکده و جذب دانشجو در رشته پرستاری با هدف فراهم آوری منابع علمی و معتبر متناسب با نیاز دانشجویان راه اندازی گردید . با پذیرش دانشجوی مامایی در مقطع کارشناسی ناپیوسته در سال 1385، اقدام به گسترش مجموعه و تهیه منابع برای این رشته نموده و با خرید برنامه نرم افزاری پارس آذرخش در سال 1390، سیستم امانت و فهرست نویسی را از روش سنتی به الکترونیکی ارتقاداده شد.
پس از انتقال دانشکده به مکان فعلی در سال 94 و پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری اورژانس (مهر 94) و کارشناسی مامایی(مهر95) کتابخانه دانشکده اقدام به تکمیل منابع در این زمینه نمود.
ساختمان و فضای کتابخانه:
کتابخانه در فضایی به مساحت حدود 200 متر مربع و شامل سه بخش مخزن( مرجع)، سالن مطالعه و سایت اینترنت اماده ارائه خدمات اطلاعاتی و پژوهشی به اساتید و دانشجویان رشته های مختلف میباشد.
منابع:
منابع لاتین: 800جلد
منابع فارسی : 10000 جلد
پایان نامه: 18عنوان
طرح تحقیقاتی: 12 عنوان
تعداد اعضا:
2600نفر عضو فعال
بخشها و خدمات:
1-بخش مرجع و پاسخگویی به مراجعان
2-بخش مخزن و امانت:
این قسمت بصورت قفسه باز و بر اساس طبقه بندی NLM(کتابخانه پزشکی کنگره ) اداره شده و طبق قوانین مصوب شورای تخصصی کتابخانه مرکزی نسبت به امانت کتاب به مراجعین و یا استفاده در محل فعالیت مینماید.
3- بخش اطلاع رسانی و سایت اینترنت:
این قسمت زیر نظر کتابخانه اداره شده و به دانشجویان اجازه میدهد برای جستجوی علمی در پایگاههای اطلاعاتی مشترک، انتخاب واحد،رزرو غذا و کلیه امور دانشجویی ازطریق شبکه داخلی دانشگاه( اینترانت) اقدام نمایند.
http://isil.nlai.ir/showSearchResult.aspx?libId=13394
مخزن
میز مرجع
سالن مطالعه خواهران
سالن مطالعه برادران
سایت اینترنت
بخش پایان نامه ها و طرحهای پژوهشی
مرکز رشد